Websites en webdesign IJmuiden, Velsen en Haarlem


FBI design is een begrip in webdesign in de omgeving van IJmuiden, Velsen en Haarlem. We zijn een full service internetbureau dat opereert op nationaal niveau. En soms internationaal.

Ons team bestaat uit zes mensen:2 frontend developers, 1 front/backenddeveloper en een (UX)designer.  In samenwerking met aanvullende leveranciers leveren we ook zoekmachine optimalisatie (SEO), campagnes, contentstrategie en content.

Als gespecialiseerde webbouwers helpen we bedrijven van 5 tot 50 man personeel en soms ook meer, bij hun strategische keuzes en hoe te communiceren via internet.
De vragen van onze klanten gaan vaak over de toekomst van het bedrijf op internet, welk beleid ze willen voeren en met welke toepassingen ze het leven van de aan te spreken doelgroepen gemakkelijker worden gemaakt zodat deze ook als terugkerende klant aan het bedrijf wordt gebonden.

FBI design helpt bij het meedenken en neerzetten van deze visie en maakt de vertaalslag naar gewone mensentaal die wordt uitgewerkt in de digitale communicatie.

 Voor welke klanten?

FBI design werkt graag voor klanten uit het segment Middenbedrijf in de B2B hoek. We kunnen deze groep heel goed helpen met advies en visie en de digitale communicatie van dergelijke bedrijven op top level niveau brengen. Vaak wordt gekozen voor interne oplossingen bij deze groep maar dat leidt vaak tot verstarring of tot verlies van aandacht voor de digitale communicatie.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen? Wilt u ook eens praten over de automatisering van uw ICT processen? Het vizier richten op de toekomst een breder publiek aanspreken?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. FBI design helpt u graag verder.
    IncidentFeature requestInformatie
    Support icon 1 Support icon 2 Support icon 3
    WhatsApp Stuur ons een bericht