Slimme software oplossingen online!


Historie

Team

Aanpak

FBI Digital bestaat 25 jaar volgend jaar! Tijd voor een feestje dus.

In en vlak voor de internetzeepbel van 2000 was het dragen van een avontuurlijk klinkende bedrijfsnaam bijna een van voorwaarde voor het meedoen aan opwindende nieuwe economie.  Magic Minds, Lost Boys, het waren illustere namen in de wereld van het web. Uit die periode ontsproot het idee dat FBI, eigenlijk niet veel meer een combi van mijn initialen en het woord internet in ieder geval zou opvallen en zou blijven hangen. En zo geschiedde. En blijkbaar werkt het.

15 jaar later is het, inmiddels werken we met een vaste kern van 6 personen, en nu als volwassen webbureau heten we nog steeds FBI. Gewoon, omdat het lekker bekt.

Maar zoals vroeger is het allang niet meer.

Klopt! Vroeger kon je met wat l33t programmeerskills en samenwerking met een goede vormgever een eind komen. Regelmatige uitspraak van klanten in die tijd: we begrijpen er toch niets van wat je doet dus laat de uitleg maar zitten.

Hoe ziet ons team eruit?

Visual en UX designer Joshua creëert vorm en functie, Mehmet en Floris houden zich bezig met front end-ontwikkeling, Simon met de backend.

En dan zijn er Anouk Eefje of Sabine die zich allemaal bezighouden met informatie architectuur designwerk en projectmanagement.

Wat kunnen we voor jou doen?

Alle digitale middelen die we ontwerpen en ontwikkelen, de research die we doen om onze ideeen te testen en de service die we onze klanten bieden zijn altijd gedreven door het idee dat we het beste willen voor onze klanten zoals we dit voor onszelf zouden willen.
Onze passie voor het maken van uitmuntende digitale producten voor onze klanten inspireert ons altijd weer tot het gebruiken van de beste methodes en technieken om een zo optimaal mogelijk resultaat te boeken.
Want we weten inmiddels als geen ander dat een tevreden klant de beste reclame is die je maar kunt bedenken!
Ben je op zoek naar de beste internetbased oplossing voor jouw probleem op digitaal gebied? Neem contact met ons op via Whatapp of 0634391276
WhatsApp Stuur ons een bericht