FBI design. Leuke naam!


Historie

Team

Aanpak

Leuk dat je graag wilt weten wie FBI is. Ik vertel je er graag meer over: wie we zijn en waar we voor staan en vooral, wat we voor jou, onze klant, willen betekenen.

In kennismakingsgesprekken gaat het vaak over onze naam: FBI design. Leuke naam! Grappig, Catchy, makkelijk te onthouden. Kort gezegd is het onze geuzennaam voortgekomen uit de eerste internetzeepbel. Uit de tijd dat vanaf de zolderkamer pionieren nog onze leerschool was.

Inmiddels zijn we 20 jaar verder, en werken we met een vaste kern van 6 personen, en nu als volwassen webbureau, heten we nog steeds FBI. Gewoon, omdat het lekker klinkt. En is het een mooie inleiding voor een goed gesprek!

20 jaar is een lange tijd in ICT land want we hebben veel bedrijven zien komen en gaan. Een van onze eerste klanten liet al snel blijken dat het hem niet eens zoveel uitmaakte of we high brow design werk leverden.  Als we de telefoon maar opnemen als ie belt. En na 20 jaar is hij nog steeds een tevreden vaste klant!

En dat is precies wat we willen zijn: niet alleen willen we mooie, goed werkende webproducten voor je maken, maar ook willen we graag als serieuze en betrouwbare ontwikkelingspartner fungeren bij de nieuwe mogelijkheden die online biedt.

Dat doen we ook graag voor jou!

Onze attitude zit natuurlijk ook besloten in onze manier van werken. Daarover lees je meer onder het kopje ‘Aanpak’.

Wil je verder praten of komen kennismaken? Bel 0235312977 of mail me op sales@fbidesign.nl

Franek Biernat

Hoe ziet ons team eruit?

UX en visueel ontwerper Joshua creëert vorm en functie,  Mehmet en Floris, Jair  en Simon houden zich bezig met front en backendontwikkeling, En stagiair Jari zorgt ervoor dat we nadenken over de dingen die we doen en maken met zijn vragen hoe alles in zn werk gaat.

Romee, onze online marketeer is druk met het positioneren van onze producten en campagnes met gave video’s. En zelf doe ik de onderdelen sales, account en innovatieprojecten.

Natuurlijk kun je ons ook live komen bekijken en ook spreken, dat is natuurlijk veel interessanter, maak wél even een afspraak: 023 531 29 77! en vraag naar Franek Biernat of mail even naar sales@fbidesign.nl.

En natuurlijk ook iets over onze aanpak!

Met de informatie uit de salesgesprekken en in overleg met de klant  leggen we de informatievoorziening vast in een  flowchart en maken we een functioneel ontwerp voor specifieke tools.

We maken dus eigenlijk altijd maatwerk met een hoge kwalitatieve standaard.

Wat weer niet wil zeggen dat we alles vanaf scratch bedenken en maken, er is inmiddels flink wat bruikbare software op internet die we goed kunnen gebruiken bij de bouw van een site of applicatie en waarmee ontwikkeltijd en kosten kunnen worden bespaard.

In het algemeen geldt: we zoeken eigenlijk altijd de oplossing die het beste past bij de identiteit en vragen van de klant.

Wat betekent FBI voor haar klanten?

Je mag van ons verwachten dat wij de klant voor de duur van het bouwproject bij de hand nemen en deze van verkennend gesprek tot en met uitlegsessie over gebruik en handleiding. Maar ook voor het vervolg hiervan treden we graag op als partner en toeleverancier: content maken als het medium er eenmaal is, is minimaal zo belangrijk als alle technische zaken. Daarover onder het kopje ‘Content maken’ meer informatie. Verder bieden we technisch onderhoud tegen een redelijk en aangepast tarief.

Tijdens de technische ontwikkeling werken we met sprints, wekelijkse werktrajecten, en spreken we de ontwikkelingen dan ook op regelmatige basis door met de klant waardoor deze zich veel meer eigenaar voelt van het product. Daarnaast is het veel zinvoller om tijdens het ontwikkelingsproces met elkaar in gesprek te zijn dan achteraf te laten schieten, het werkt efficiënter, kostenbesparend en maakt inzichtelijk waar uiteindelijk meer of minder werk in gaat zitten.

Voor wie werkt FBI?

Wij komen  op twee manieren aan klanten. De eerste manier is rechtstreeks en vaak voor het gehele traject. Maar ook zijn we toeleverancier van webtechniek en technisch partner voor bureaus die dat zelf niet in huis hebben.

Content United

Zoals gezegd nog een alinea over content maken. Samen met onze brothers on the 2nd floor, Intervolvement Communicatie en Made in Haarlem  vormen we  Content United.

Maar we zijn meer dan ons werk alleen, voor een kop koffie en een goed gesprek zijn we altijd in. Dus als je iets wilt weten over wat we voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op!

Made in Haarlem: creatieve denkers

We helpen je te bouwen aan je merk. Wat past bij je bedrijf? En wat wil je uitstralen? En hoe kunnen we de tekst ondersteunen? We zorgen dat beelden echt iets toevoegen. En de tekst versterken.

FBI Design: handzame techniek

Online toepassingen. Ons specialisme. Wij maken websites op maat en richten die gebruiksvriendelijk in. En maken die uiteraard responsive. Vervolgens zorgen we voor het beheer en het onderhoud. En natuurlijk volgen we de trends op de voet.

Intervolvement: teksten die er toe doen

Content vanuit de inhoud. We kiezen relevante onderwerpen, bepalen de juiste insteek en zorgen vervolgens voor lekker leesbare teksten. Leuk, frivool, spannend of zelfs een beetje gek. Maar in ieder geval altijd inspirerend.

WhatsApp Stuur ons een bericht