• Maarten Brand

  Stagebureau Connectie

  Stagebureau Connectie zocht een partij om een stageplatform voor bedrijventerrein Waarderpolder te bouwen. Uit gesprekken met diverse partijen kwam FBI design duidelijk als beste naar voren. Met name het persoonlijke contact en de manier van werken hebben onze verwachtingen overtroffen. Er was écht sprake van samenwerking om iets moois neer te zetten. Franek en zijn medewerkers hebben met een scherpe prijs en in een kort tijdsbestek een prachtig systeem gebouwd dat vanaf de basis al is ingericht om jarenlang mee te gaan. Ik kan FBI design daarom aan iedereen van harte aanbevelen.

 • Maartje Vermeer

  EBN

  EBN werkt al enige tijd samen met FBI design omdat we erg tevreden zijn over het werk dat ze ons leveren. We zijn zeer te spreken over de prettige samenwerking en het persoonlijke contact. Onlangs heeft FBI design in kort tijdbestek een prachtige nieuwe website voor ons gebouwd. Doordat we snel met ze konden schakelen, ze onze wensen goed konden vertalen, hebben we samen in een korte tijd een mooi resultaat kunnen boeken. Franek en zijn medewerkers zijn enthousiast en gemotiveerd en denken graag met je mee. We raden een samenwerking met hen dan ook van harte aan, het staat garant voor kwaliteit.

 • René Arends

  Inrush B.V.

  Inrush BV heeft in samenwerking met FBI Design haar website vernieuwd. Inrush werkt samen met examenbureau Certiprotect. Ook voor Certiprotect moest een nieuwe site worden ontworpen, die anders is, maar toch dezelfde sfeer moest uitademen als die van Inrush. FBI Design heeft met deze opdracht prachtige nieuwe sites voor Inrush en Certiprotect ontwikkeld. Wat ik vooral heb gewaardeerd is de ontspannen manier van samenwerken, waarbij FBI Design echt ook haar eigen ideeën heeft en niet alleen maar meebeweegt met de klant.

  De nieuwe site ziet er strak en fris uit, mooie fotografie van Auke van der Hoek (een suggestie van FBI Design) en Inrush heeft veel positieve reacties gekregen. FBI Design werkt samen met Content United. Dit bedrijf adviseert hoe om te gaan met social media voor je bedrijf. Deze samenwerking ervaart Inrush als een welkome aanvulling op de website. FBI Design en Content United is meer dan de som der delen. Dat ervaren wij als klant en we kunnen dat dan ook aan iedereen van harte aanbevelen!

WhatsApp Stuur ons een bericht