FBI Digital Agency | Professionele internetoplossingen!

NexStep, onze bijdrage aan de energietransitie

Nexstep, de bijdrage van FBI webdesign aan de energietransitie

Nexstep is het gezamenlijke initiatief van de Nederlandse staat, vertegenwoordigd door EBN en de Nederlandse olie- en gasindustrie, vertegenwoordigd door NOGEPA.  Doel van dit initiatief is het stimuleren van hergebruik en samenwerking bij de ontmanteling van de olie- en gasinfrastructuur in Nederland.

Hier bij FBI design hebben we de opdracht voor het maken van een op publiek gerichte website en een interne platformsite met veel plezier opgepakt. We hebben het hele traject van ontwerp en ontwikkeling voor onze rekening genomen. En is voor de huisstijl  de hulp van Made in Haarlem ingeschakeld. Zelf hebben we ons beziggehouden met  informatiearchitectuur, UX design, webdesign en development.

De publieke site heeft uiteraard een informerende functie voor de geïnteresseerde bezoeker.

Het uitgebreide platform is gebouwd met als doel kennisuitwisseling voor Nexstep leden onderling stimuleren en faciliteren.  De site is volledig maatwerk en voldoet aan de gestelde hoge beveiligingseisen van Fox-IT.

Een project van dergelijke omvang vraagt natuurlijk regelmatige communicatie en intensieve samenwerking. We bedanken daarom Eric Kreft (EBN), Björn Cordia, Christophe Marette en Yvonne Hoddenbach en alle verdere projectmedewerkers voor hun inzet en meedenken over de ontwikkeling.

Vanaf heden zijn alle projecten ‘go’ en gaat FBI design verder met de ontwikkel- en webdesign werkzaamheden voor Vereniging Nexstep.

Mobiele versie afsluiten