FBI Digital Agency | Professionele internetoplossingen!

Wij van WC eend adviseren: gebruik vooral géén WC eend

Géén WC eend!
Bijzondere mededeling van de Tech afdeling van Microsoft: gebruik GEEN Internet Explorer meer want het is deprecated shizzel. Dat wisten wij al 20 jaar maar tegen de beweringen van Microsoft dat hun geliefde IE dé standaard van internet zou zijn was natuurlijk geen kruid gewassen.Onze klanten zetten hun geld toch vaak op het grootkapitaal met hun fake news.
Het uiteindelijke Mea Culpa van Microsoft is een mooi gebaar maar toch ook wel een beetje mosterd na de maaltijd. Het heeft de wereld veel geld gekost, al dat extra werk om ook de IE believers te bedienen en ons werk zo aan te passen dat het ook op IE7 werkte. Daar hebben we trouwens nog af en toe nachtmerries van….
Het lijkt er toch vooral op dat Microsoft zich op zn positie is gaan bezinnen toen hen keihard verboden werd standaard IE als browser te koppelen als standaard browser voor Windows. En toen het eenmaal echt aan de verliezende hand was ten opzichte van de concurrenten (Chrome, Firefox, Safari) eieren voor zn geld heeft gekozen. If you can’t beat m, join m.

Enfin, het moet gezegd dat het met Edge nu eindelijk de goeie kant op lijkt te gaan, MS hanteert zelfs webstandaarden. Na meer dan 20 jaar strijd. Een klein applausje en een heel zachtjes Hoera!

Bron: nu.nl

Mobiele versie afsluiten