Webdevelopers uit Haarlem


FBI Digital is al sinds 1999 een begrip in webdevelopment in Haarlem. We zijn een full service internet webdesign bureau met klanten in Haarlem, rond Haarlem maar ook voor klanten ver daarbuiten.

Als gespecialiseerde webbouwers helpen we bedrijven van 5 tot 50 man personeel en soms ook meer, bij hun strategische keuzes op internet.
Vaak gaan vragen van onze klanten over de toekomst van het bedrijf op internet, welk beleid willen we voeren en met welke toepassingen kunnen we het leven van de doelgroepen die we willen bereiken gemakkelijker maken zodat we ze ook als terugkerende klant aan ons bedrijf kunnen binden.

Een voorbeeld uit de praktijk

We komen vaak in aanraking met situaties waarin een bedrijf verschillende soorten software inkoopt  en vooral kijkt naar de mogelijkheden voor intern gebruik zonder visie op de mogelijkheden voor de toekomst. Vaak daagt dan al snel het besef dat een hoop moeite kan worden bespaard als data maar 1 keer hoeven te worden ingevoerd omdat het bedrijf deze data ook via de website of app wil gebruiken.
Voor deze groep koppelen we vaak data van verschillende softwaresystemen aan elkaar. Zoals de de cursisten van de VerkeersAcademie, de zoekfunctie van Nexstep, de producten van Besteljewijn, met Json techniek, of met xml.

Wilt u ook eens praten over de automatisering van uw ICT processen en deze toegankelijk maken voor breder publiek? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. FBI Digital helpt u graag verder.
    IncidentFeature requestInformatie
    Support icon 1 Support icon 2 Support icon 3
    WhatsApp Stuur ons een bericht