Content United


Historie

Team

Aanpak

Content United

Zoals gezegd nog een alinea over content maken. Samen met onze brothers on the 2nd floor, Intervolvement Communicatie en Made in Haarlem  vormen we  Content United.

Maar we zijn meer dan ons werk alleen, voor een kop koffie en een goed gesprek zijn we altijd in. Dus als je iets wilt weten over wat we voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op!

Made in Haarlem: creatieve denkers

We helpen je te bouwen aan je merk. Wat past bij je bedrijf? En wat wil je uitstralen? En hoe kunnen we de tekst ondersteunen? We zorgen dat beelden echt iets toevoegen. En de tekst versterken.

FBI Design: handzame techniek

Online toepassingen. Ons specialisme. Wij maken websites op maat en richten die gebruiksvriendelijk in. En maken die uiteraard responsive. Vervolgens zorgen we voor het beheer en het onderhoud. En natuurlijk volgen we de trends op de voet.

Intervolvement: teksten die er toe doen

Content vanuit de inhoud. We kiezen relevante onderwerpen, bepalen de juiste insteek en zorgen vervolgens voor lekker leesbare teksten. Leuk, frivool, spannend of zelfs een beetje gek. Maar in ieder geval altijd inspirerend.

WhatsApp Stuur ons een bericht