FBI Digital Agency | Professionele internetoplossingen!

Wenders bestaat 3 jaar, het was tijd voor een nieuwe website.

Wenders' nieuwe website

 

Op de gloedjenieuwe website van Wenders vind je een prachtig verhaal  over de totstandkoming van dezelfde website van Wender Barbara van der Steen.

Wenders bestaat 3 jaar, tijd voor een nieuwe website.

Voor Wenders was het tijd voor een nieuwe wending in communicatie en branding.

In voorbereiding van een eerste gesprek met potentiële nieuwe klanten kijken we natuurlijk altijd even naar de bestaande website en andere informatiebronnen. Toen Aart en Barbara voor het eerst bij ons op de stoep stonden om de mogelijkheden voor een nieuwe website eens door te praten waren we al snel in gesprek over hoe en welke boodschap uit te gaan dragen want eerlijk gezegd begrepen we er niet veel van, van wat er op dat moment stond. Dat gebeurt niet vaak maar dat is wel een vingerwijzing dat het tijd is om  de magic van onze hulptroepen van de MadeinHaarlem groep in te roepen.

Terug dus naar de analysebank dus voor een doorzaagsessie propositiebepaling met behulp van de communicatiedeskundigen.Wie ben je? Wat doe je precies? Voor wie doe je dat? En waarom doe je dat op de manier waarop je dat doet?

Allemaal in het kader van het SAMEN vinden van de boodschap waar Wenders voor staat.

Wat hebben we gedaan?

Het heeft geresulteerd in de modernisering van het logo. En aanpassing van de beeldtaal. En veel nieuwe en helder geschreven tekst. De ideale ingrediëntenmix die we bij FBI nodig hebben om het maatwerk designwerk te doen voor de – ook al – nieuwe website.

Voor de ontwikkeling van de website hebben we gebruik gemaakt van ajax techniek voor optimale pagespeed.  De site is gebouwd op het eigen FBI WP framework. Het thema is zoals bij FBI gebruikelijk volledig custom gebouwd. En voor mobiel zijn amp pagina’s gebruikt.

Resultaat

Wat is het toch heerlijk om een meer dan tevreden klant te hebben, dat geeft altijd weer een kick.  We hebben Wenders de tools in handen hebben gegeven om hun werving de komende jaren te ondersteunen met een nieuwe frisse uitstraling en een prima werkende website. Voor het bewijs kijk je op wenders.nu

Jij ook een state of the art app, website of webapplicatie?

Neem je geen genoegen met standaard templates? Wil je meer dan 13 in een dozijn zijn? Ben je op zoek naar een professioneel en betrouwbaar bureau voor het ontwerp en ontwikkelen van je website, app of webapplicatie die helemaal naar jouw specs is gemaakt? Neem dan contact met ons op, sales@fbidesign.nl of bel:  0235312977 . We helpen je graag verder.

 

 

Mobiele versie afsluiten