FBI Digital Agency | Professionele internetoplossingen!

SignOn – beste ICT opleider nu ook met de beste website van Nederland

Sign On ICT opleidingen SignOn is specialist in power bi cursussen en trainingen, office 365 en nog veel meer. De beste ICT opleider van Nederland heeft de koe bij de horens gevat en is overgestapt op een compleet vernieuwd inschrijfsysteem dat door ons is gekoppeld aan CRM Coachview.

Dat scheelt SignOn een hoop werk, er hoeven geen dubbele data meer te worden ingeschoten in verschillende systemen. De inschrijvingen komen direct in het CRM systeem en ook is voorzien in betalingsafhandeling van losse inschrijvingen.

SignOn geeft in-company trainingen en cursussen op maat en op locatie door heel Nederland. Verder is SignOn een van de weinige PE opleiders in de branche. Deze officiële erkenning is belangrijk voor klanten die nog punten moeten halen voor hun beroepsregistratie.

Nu de site eenmaal live is wordt het communicatiestokje op social media overgenomen door ons dochterbedrijf Content United. Uiteraard ontwikkelt FBI samen met SignOn verder aan nog betere vindbaarheid en optimalisatie door koppeling aan belangrijke portals.

Meer cases bekijken?

Mobiele versie afsluiten