FBI Digital Agency | Professionele internetoplossingen!

EBN 2017

ebn_v2_3d
Op de valreep van het jaar kregen we nog een prachtige opdracht: bouw in 6 weken de nieuwe website van EBN, Energie Beheer Nederland.
Op zich al niet gemakkelijk om een site helemaal van scratch op te bouwen in zo korte tijd maar bovendien werd ons gevraagd of we hiervoor wilden samenwerken met OneShoe.

UX designer Johan Oosterbaan van OneShoe werd toegevoegd aan ons team voor consultatie en bijsturing op UX gebied en front end development.

Voor een project dat zo snel moet worden uitgevoerd is zeer strakke projectplanning, stevige samenwerking en een zeer korte communicatielijn nodig. We zijn daarom begonnen met het opzetten van het scrumbord voor het product backlog. Daarna hebben we de  sprints gepland en het onderling communicatieplan vastgelegd.

En toen was het tijd om te gaan ontwikkelen.

Natuurlijk zijn er nog een aantal zaken bijgestuurd tijdens de ontwikkeling maar de deadline is op geen enkele manier in het gedrang gekomen: voor kerst moest de site er staan. En zo geschiedde.

En het resultaat mag er zijn.

Zowel bij EBN, als bij OneShoe àls bij FBI design zijn we ervan overtuigd dat we met elkaar in zeer korte tijd een uitstekend product hebben neergezet, een website om trots op te zijn.

Maar oordeelt u vooral zelf.

Mobiele versie afsluiten